Onder de brug…

Op zondag 21 november hebben we de verjaardag gevierd van onze kleine Maria, 3 jaar geworden op 25 november 2004. Tegelijk werden er nog 3 verjaardagen gevierd en wel – onder de brug!!!

Het feest werd door de familie van Elsa zelf georganiseerd. Een hele organisatie om al het eten en drinken op de plaats van bestemming te krijgen. De kinderen konden nergens heen en er was dus ruimte genoeg om veilig te kunnen spelen…
De barbecue werd aangestoken, gewoon een halve stalen drum en daar een boomstam op en nog een andere ton.
Vers geschoten konijntjes op de roosters en verder volop ander vlees en eten, salade brood, veel knoflooksaus en natuurlijk drinken.

Er werd gevoetbald, geraced op een 4wielige motor, gekletst, mensen staan gewoon lekker tegen alle auto’s te leunen en maar eten en drinken en ondertussen werd er nog een geweldige paella gemaakt.

Aan het eind van de dag nog het toetje dat bestaat meestal uit de zogenaamde ‘dulce‘ dat is een soort cake op een vruchtenbodem.
Iedereen helpt op het eind met opruimen en dan gaat iedereen tevreden weer huiswaarts. Er was deze keer veel wind maar daar heeft niemand last van.

Advertenties

4 gedachten over “Onder de brug…

  1. Trees

    Is ook heel apart hoor. De familie is heel groot, ze waren er niet eens allemaal, en hebben elkaar dan ook altijd een hoop te vertellen. En het gaat er nogal lawaaiierig aan toe hoor, kun je nagaan wat een herrie het was onder die brug haha!

    Like

  2. Miranda

    Haha dat is weer iets heel anders dan hier in Nederland.. hier moeten er high-tech bbq’s tevoorschijn komen, liefst electrisch… Lijkt me heel gezellig om dat zo te doen… ga eens kijken of wij ook een leuke brug hebben in Lelystad hahaha:D:D

    Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s