Tegenstelling “Stormachtig – Windstil”

Voor de tegenstelling van MELODY heb ik een foto uit het archief gehaald.

Vorig jaar Pasen was het stormachtig met regen, maar op ons balkon was het windstil, dankzij ons windscherm. En toch zaten we lekker buiten!

Tegenstelling stormachtig-windstil

15 gedachten over “Tegenstelling “Stormachtig – Windstil”

    • Het regent ook bijna nooit hier hoor… vandaag toevallig in het noorden maar dat is 75 km verderop. Deze regenbui vorig jaar Pasen was een van de laatste. Het is hier enorm droog en de stuwmeren zijn behoorlijk leeg. Het wordt tijd dat er wat komt…

      Like

    • Heel af en toe tegen storm en regen Truus en nu in de winter ook geregeld omdat de avonden iets kouder worden en we dan toch lekker op ons balkon kunnen blijven zitten! Ideaal! Ja, verschil moet er zijn hè ;-).

      Like

    • Ja dat is het zeker en de tijd vliegt voorbij! Nog een paar weekjes hè… dan word je Oma! Die zwangerschap is ook snel gegaan achteraf, maar dat is natuurlijk altijd zo! Spannend!

      Like

  1. Ja ja dat beroemde scherm,maar nu is er vast geen vuiltje aan de lucht.Hier heeft ook tot een half uurtje terug de zon staan blaken………maar ja die graden hé dat wil nog niet echt.

    ps ik heb morgen een speciale zwijmel voor jou!!

    Like

    • Nee hoor, echt alleen maar zon en blauwe lucht, het is lang geleden dat we zo lang achter elkaar zulk weer hebben gehad. Ja, helaas voor jullie, het is hier nou eenmaal beter dan in Nederland.
      Oh jeetje wat leuk, ben erg benieuwd! Zijn het de 3JS? Die hebben heel veel zwijmelnummers ;-).

      Like

Reacties... heel graag natuurlijk!